Pfizer и BioNTech съобщиха в Туитър, че са изпратили до Американската администрация

...
 Pfizer и BioNTech съобщиха в Туитър, че са изпратили до Американската администрация
Коментари Харесай

Предстои ваксината на BioNTech и Pfizer да бъде одобрена в САЩ

 Pfizer и BioNTech оповестиха в Туитър, че са изпратили до Американската администрация по храните и медикаментите документи за утвърждение на тяхната ваксина в Съединени американски щати. В взаимно изказване фирмите обявиха, че са събрали задоволително данни за сигурността на имунизацията и закупените от Америка дози ще бъдат изпратени в границите на часове откакто се получи одобрение. Това евентуално ще се случи доникъде на декември. Изпълнителният шеф на Pfizer Алберт Бурла съобщи, че подаването на заявление до Американската администрация по храните и медикаментите е ``важен стадий “ в напъните за разпространяване на имунизацията против Covid-19 по света. ``Сега имаме по-пълна картина както на ефикасността, по този начин и на профила на сигурност на нашата ваксина, което ни дава убеденост в нейния капацитет “, добави той.

Подаването на заявление до Европейската организация по медикаментите, което се очакваше тази седмица, беше отсрочено, защото регулаторът на Европейски Съюз е изискал повече данни от клиничните изпитвания.

We are submitting our first request for an in the U.S. for vaccine candidate against. We look forward to continuously providing data to various regulatory authorities as part of our rolling review process – including the.
— BioNTech SE (@BioNTech_Group)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР